BOXit – Vuokrausehdot

BOXit-muuttolaatikoiden vuokraus ja vuokrausehdot

Tilaus:
BOXit-muuttolaatikot voit tilata näiden sivujen kautta täytettävillä tilauslomakkeilla tai soittamalla numeroomme 044 – 303 0020. On suositeltavaa että varaat (=tilaat) isommat laatikkoerät ainakin viikkoa ennen tarvetta.

Vuokraaminen:
BOXit-muuttolaatikot toimitetaan aina asiakkaalle. Toimituksesta peritään erikseen 10€ toimitusmaksu. Toimitus- ja noutoaika sovitaan erikseen.

Hinnoittelu:
Vuokraushinta lasketaan silloin €/kpl/vrk. Kuljetuksesta ja muista palveluista veloitetaan erikseen. Katso hinnat hinta-sivultamme.

Maksaminen:
Laatikot maksetaan aina toimituksen yhteydessä. Voit maksaa laatikot pankki- tai luottokortilla tai käteisellä. Yrityksille voimme lähettää laskun sähköpostiin tai verkkolaskuna. Postitse lähetettävästä laskusta veloitamme 5€:n laskutuslisän. Sähköpostiin tai verkkolaskuna toimitettavasta laskusta veloitamme 2 €:n laskutuslisän.

Kaikista eräpäivän jälkeen maksamattomista laskuista lähetämme maksumuistutuksen. Sen hinta on 5€. Mikäli laskua ei edelleenkään makseta, siirtyy se automaattisesti perintätoimiston hoidettavaksi.

Muut ehdot:

– Laatikoita ei saa käyttää maa-ainesten, remontti- tai rakennusjätteen kuljettamiseen tai muuhun vastaavaan siirtämiseen.
– Erityisen likaisista laatikoista, joiden pesemiseen menee selkeästi normaalia pitempi aika, perimme puhdistusmaksua tuntihinnoittelulla 50 €/h. Esimerkiksi sateella peräkärryssä ilman suojaa kuljetetut laatikot sekä öljyyn tai rasvaan töhriintyneet laatikot.
– Rikkoutuneista, maalilla tai muilla aineilla töhrityistä ja kadonneista muuttolaatikoista perimme 35€:n korvauksen kappaleelta. Rikkoutuneet, töhrityt tai kadonneet nokkakärryt 75€/kpl. Rikkoutuneet tai töhrityt kantoliinat 30€/kpl.
– Asiakas käyttää muuttolaatikoita omalla vastuullaan. BOXit.fi ei vastaa asiakkaalle suoranaisesti tai välillisesti tapahtuneista vahingoista, jotka johtuvat BOXit-muuttolaatikoiden käyttämisestä.