Asiakaspalautteet

Asiakkaat ovat tyytyväisiä meihin

Tällä sivulla julkaisemme asiakkaidemme antamia palautteita ja suosituksia. Uskomme ja toivomme että kaikki asiakkaamme ovat palveluumme ja tuotteisiimme niin tyytyväisiä että voivat rehellisesti suositella meitä sukulaisilleen ja tuttavilleen. Puskaradio on paras mainoskanavamme joten suosittelethan meitä ystävillesi.

Jos haluat antaa meille palautetta, niin se onnistuu Googlen palvelussa, Facebookissa, sähköpostilla tai palautelomakkeella. Mielellämme haluamme kuulla kaiken palautteen, risut ja ruusut. Aina on jotain parannettavaa, joten jaa rohkeasti kehitysehdotuksesi kanssamme!

Asiakkaiden antamaa palautetta:

Lisää palautteita voit käydä katsomassa esimerkiksi Googlesta löytyvästä profiilistamme tai Facebook-seinältämme.

Lokakuu 2022 :

”Haluan lämpimästi kiittää erinomaisesta palvelusta ja muustakin avusta jota sain Nokian vuokraamosta. Lisäksi laatikot olivat supersiistit ja tulivat tismalleen sovittuun aikaan. En taatusti enää vuokraa laatikoita mistään muualta ja suosittelen kaikille muillekin.”

– Liisa

Tammikuu 2022 :

”Loistava sijainti, laatikot on helppo noutaa. Joustava ja hyvä asiakaspalvelu. Suosittelen kaikille kavereilleni.”

– Henri

Lokakuu 2021 :

”Erittäin joustava ja mukava palvelu. Hankalista työvuoroistani johtuen onnistui laatikoiden nouto ja palautus hienosti myös hieman virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Ennen olen aina käyttänyt pahvilaatikoita, mutta jatkossa käytän ehdottomasti näitä muuttolaatikoita!”
– Sanna

Maaliskuu 2012:

”Yhdistyksemme tarvitsi toimiston muuttoa varten muuttolaatikoita. Sattumalta törmäsimme hakukoneen kautta boxit.fi palveluun, joka vaikutti edulliselta ja mutkattomalta palvelulta.Yhteydenoton jälkeen saimme laatikot nopeasti pyytämäämme osoitteeseen, ja muutto kävi todella nopeasti, kun ei tarvinnut välittää tiukasta pakkaamisesta sillä halvalla hinnalla uskalsimme varata laatikoita yli arvioidun tarpeen. Laatikot olivat siistejä ja puhtaita, sekä helppoja pinota esim. pakettiautoon päällekkäin. Palautus sujui helposti sovittuun paikkaan, ja palvelu oli koko ajan miellyttävää.

Itse ajattelin käyttää kyseisiä muuttolaatikoita myös omassa muutossani jatkossa.

tv.Jussi / Pispalan Sottiisi”

Elokuu 2011:

”Pienten yhteensattumien kautta saimme tietää uudesta Pirkkalassa toimivasta muuttolaatikkojen vuokrausfirmasta. Asiointi BOXit:n kanssa oli helppoa ja vaivatonta. Laatikoiden noutojen ja palautusten sopiminen oli erittäin joustavaa ja palvelu ystävällistä. Hyvillä muuttolaatikoilla muuttomme Tampereelta Nokialle sujui kätevästi ja näin jälkeenpäin voi sanoa, että niistä lopuistakin pahvilaatikoista olisi muutossa kannattanut luopua. Voimme suositella  BOXit palvelua lämpimästi ainakin kaikille muuttajille. -Saloset Nokialta”