Laatikoiden kuljettaminen henkilöautolla

BOXit-muuttolaatikoita on helppo kuljettaa omalla autolla. Normaaliin henkilöautoon (sedan, porrasperäinen malli) mahtuu noin 20 kappaletta laatikoita. Farmariautoon (esimerkiksi uusi Passat) saa mahtumaan jopa reilut 30 kappaletta muuttolaatikoita, jos takapenkit kääntää alas ja etupenkillä ei ole matkustajaa. Ennätys on Ford Mondeon farmarimalliin 40 laatikkoa!

Muuttolaatikoiden kuljettaminen asiakkaalle

Muuttolaatikoita mahtuu HiaceenOlet muuttamassa ja tarvitset muuttolaatikoita? Sinulla ei kuitenkaan ole autoa, jolla voisit hakea BOXit-muuttolaatikoita itsellesi. Ei hätää, sillä me voimme toimittaa laatikot sinulle. Me myös noudamme laatikot, kun muuttosi on suoritettu. Otamme tästä pienen korvauksen, jotta saamme kuljetuskulut katettua. Katso edulliset hintamme hinnasto-sivulta. Kuljetuksen veloitamme aina heti kuljetuksen yhteydessä (ei koske yrityksiä).

Tarvitsetko muuttopalvelua?

Nääs muuttopalvelut tekee muuttoja Tampereen alueella. Katso tarkemmat tiedot: http://www.muuttotampere.com/

Tmi Heikki Kastari tekee muuttoja 33 kuutioisella perälaitanosturilla varustetulla kuorma-autolla. Toimalueena on pääsääntöisesti Pirkanmaa: Tampere – Pirkkala – Nokia – Ylöjärvi – Kangasala – Akaa – Sastamala – Valkeakoski. Tilauksesta myös valtakunnallisesti.

Muutot pääsääntöisesti arkisin klo 16 jälkeen, lauantaisin klo 12 jälkeen ja sunnuntaisin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta suoraan Heikki Kastarilta 040 – 523 3985 tai heikki.kastari(@)geemaili…