Skip to main content

Minä viikonpäivinä palvelette asiakkaita?

Minä viikonpäivinä palvelette asiakkaita?

Tilauksia voitte tehdä nettisivujemme kautta aina. Puhelimella meille voi soittaa arkisin (ma-pe) koko päivän. Jos emme pääse vastaamaan, kannattaa lähettää viesti, niin soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Sunnuntaisin pyrimme pitämään lepopäivän, joten silloin noudetuista ja palautetuista laatikoista perimme lisämaksun.

Mihin tarkoituksiin voin vuokrata muuttolaatikoita?

Mihin tarkoituksiin voin vuokrata muuttolaatikoita?

Käyttökohteita on paljon. Äkillisiä muuttolaatikoiden tarpeita ovat esimerkiksi tulipalot ja vesivahingot. Tälläisen onnettomuuden kohdatessa saat muuttolaatikot nopeallakin toimituksella. Kannattaa ottaa yhteyttä myös virka-ajan ulkopuolella. Ennalta suunnilteltuja laatikkotarpeita ovat esimerkiksi remontit, huollot, varastoinnit ja tietenkin erilaiset muutot. Voipa muuttolaatikoista rakentaa vaikka labyrintin lastentapahtumaan tai lapsen kylpyammeen kesähelteellä…

Vieläkö mietit, tilaisitko BOXit muuttolaatikoita?

Vieläkö mietit, tilaisitko BOXit muuttolaatikoita?

Hmm.. Voithan olla suuremman luokan pahvilaatikkofani. Haluat saalistaa ilmaiset pahvilaatikot huolimatta vaivannäöstä. Haluat ehdottomasti käyttää pakkausteippiä laatikoiden kasaamiseen – vieköön se kuinka paljon aikaa hyvänsä. Tällöin BOXit muuttolaatikon helppous ei taida tehdä sinuun vaikutusta.

Mutta, jos haluat säästää aikaa ja rahaa, varmistaa että arvotavarasi eivät hajoa muuton aikana. Mielestäsi kun itse muutossakin on jännitystä tarpeeksi. Tällöin BOXit muuttolaatikot – kestävät, helppokäyttöiset, ekologiset, pinottavat ja edulliset – ovat sinun valintasi.

Mitä tuotteita / tavaroita voin muuttaa BOXit muuttolaatikossa?

Mitä tuotteita / tavaroita voin muuttaa BOXit muuttolaatikossa?

Ihan mitä vain sinun on tarve. Laatikkomme kestää suuretkin painot. BOXit muuttolaatikoita ei tulisi kuitenkaan käyttää vaarallisten aineiden kuljettamiseen.

Sinun kannattaa myös huomioida, että pilalle menneistä laatikoista laskutamme 35€/kpl. Ei siis kannata muuttaa vaikkapa kosteaa betonivalua paikasta toiseen.

Mitä materiaalia laatikot ovat?

Mitä materiaalia laatikot ovat?

BOXit muuttolaatikko on tehty tukevasta, turvallisesta ja kierrätykseen soveltuvasta polyeteenistä (suuritiheyksinen polyeteeni, PE-HD), samaa materiaalia siis kuin esimerkiksi juomapullojen korkit tai isot mehupullot, muoviämpärit.

Laatikoilla on siis turvallista kuljettaa myös elintarvikkeita.