Minä viikonpäivinä palvelette asiakkaita?

Tilauksia voitte tehdä nettisivujemme kautta aina. Puhelimella meille voi soittaa (ma-su) koko päivän. Jos emme pääse vastaamaan, kannattaa lähettää viesti, niin soitamme teille takaisin mahdollisimman pian.

Mihin tarkoituksiin voin vuokrata muuttolaatikoita?

Käyttökohteita on paljon. Äkillisiä muuttolaatikoiden tarpeita ovat esimerkiksi tulipalot ja vesivahingot. Tälläisen onnettomuuden kohdatessa saat muuttolaatikot nopeallakin toimituksella. Kannattaa ottaa yhteyttä myös virka-ajan ulkopuolella. Ennalta suunnilteltuja laatikkotarpeita ovat esimerkiksi remontit, huollot, varastoinnit ja tietenkin erilaiset muutot. Voipa muuttolaatikoista rakentaa vaikka labyrintin lastentapahtumaan tai lapsen kylpyammeen kesähelteellä…

Vieläkö mietit, tilaisitko BOXit muuttolaatikoita?

Hmm.. Voithan olla suuremman luokan pahvilaatikkofani. Haluat saalistaa ilmaiset pahvilaatikot huolimatta vaivannäöstä. Haluat ehdottomasti käyttää pakkausteippiä laatikoiden kasaamiseen – vieköön se kuinka paljon aikaa hyvänsä. Tällöin BOXit muuttolaatikon helppous ei taida tehdä sinuun vaikutusta.

Mutta, jos haluat säästää aikaa ja rahaa, varmistaa että arvotavarasi eivät hajoa muuton aikana. Mielestäsi kun itse muutossakin on jännitystä tarpeeksi. Tällöin BOXit muuttolaatikot – kestävät, helppokäyttöiset, ekologiset, pinottavat ja edulliset – ovat sinun valintasi.

Missä BOXit muuttolaatikko on valmistettu?

BOXit muuttolaatikko on kotimaista tuotantoa. Laatikoitamme ei siis ole tuotu ulkomailta matkojen päästä.

Voinko ostaa BOXit muuttolaatikon itselleni kokonaan omaksi?

Tällä hetkellä emme myy vuokrakäytössä olevia laatikoitamme. Myöhemmin, kun laatikot ovat jo palvelleet vuokrakäytössä pitempään, on mahdollista että myymme laatikoitamme edulliseen hintaan niitä haluaville.

Entä jos laatikko häviää?

Pidäthän huolen laatikoistasi, mutta jos näin ikävästi käy, niin veloitamme 35€ / hävinnyt laatikko.

Mitä jos BOXit muuttolaatikko menee kuitenkin rikki tms?

Normaalikäytössä laatikko ei rikkoonnu. Rikkoutuneesta, maalilla tahraantuneesta, tai muuten käyttökelvottomasta laatikosta veloitamme 35 € /kpl.

Mitä tuotteita / tavaroita voin muuttaa BOXit muuttolaatikossa?

Ihan mitä vain sinun on tarve. Laatikkomme kestää suuretkin painot. BOXit muuttolaatikoita ei tulisi kuitenkaan käyttää vaarallisten aineiden kuljettamiseen.

Sinun kannattaa myös huomioida, että pilalle menneistä laatikoista laskutamme 35€/kpl. Ei siis kannata muuttaa vaikkapa kosteaa betonivalua paikasta toiseen.

Onko BOXit muuttolaatikko heti valmis pakkaamista varten?

Kyllä, BOXit muuttolaatikot puhdistetaan ja desinfioidaan aina kun ne palautuvat takaisin meille. Saat siis aina puhdistetut muuttolaatikot.

Mitä materiaalia laatikot ovat?

BOXit muuttolaatikko on tehty tukevasta, turvallisesta ja kierrätykseen soveltuvasta polyeteenistä (suuritiheyksinen polyeteeni, PE-HD), samaa materiaalia siis kuin esimerkiksi juomapullojen korkit tai isot mehupullot, muoviämpärit.

Laatikoilla on siis turvallista kuljettaa myös elintarvikkeita.